Webinar: Få nøglen til mersalg

Webinar: Få nøglen til mersalg


Konkurrencen stiger og kundeloyaliteten falder. Disse modsatrettede kræfter gør det ekstraordinært vigtigt at udvikle og udnytte samarbejdspotentialet med dine kunder maksimalt – både når I diskuterer størrelsen af den enkelte ordre og et udvidet værdiskabende samarbejde.

Det kræver, at du har dyb kundeindsigt, stærke kommunikationsevner og et skarpt blik for, hvad der skaber henholdsvis tilfredshed og loyalitet hos dine kunder.

På dette webinar får du - med inspiration fra bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” – metoder og værktøjer, så du struktureret kan gribe flere mersalgsmuligheder.


Du får:

  • Svar på, hvilke kundeindsigter, som er uvurderlige og skaber større konkurrencekraft
  • En model for, hvordan du udvikler tilfredse kunder til ambassadører
  • Konkrete salgs- og kommunikationsværktøjer du kan bruge i hverdagen

Se med på Zoom torsdag 26. august kl. 15-16


Webinaret er åbent for alle og lavet i samarbejde mellem DI Handel og Business Danmark. 


Tilmeld dig her


Oplægsholder

Jens Lassen. Har mere end 35 års erfaring med salg og salgsledelse fra forskellige virksomheder og er MBA i international business. Han er i dag indehaver af konsulentvirksomheden Ekspansion, underviser, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og forfatter - bl.a. medforfatter til bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse”, som bygger på viden fra forskningsprojekt Morgendagens Salg.

Webinaret er en del af en række webinarer, der tager udgangspunkt i Morgendagens Salg, der er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Projektet er søsat af CBS, Dansk Industri Handel, Business Danmark og Customer Agency.