Rådgivning

Forskningsprojekt Morgendagens Salg har dokumenteret, at danske B2B-virksomheder kan blive op mod tre-fire gange bedre til nysalg, mersalg og fastholdelse af kunder ved at arbejde mere strategisk og professionelt med salg.

 

Du har her adgang til en række gratis værktøjer, som giver inspiration og konkrete bud på, hvordan du som leder kan arbejde med salgets syv vigtigste udfordringer og tilhørende syv salgsdyder.

Spillet om Morgendagens Salg

Du kan også spille dig til mere viden og få nye ideer med hjem til, hvordan du kan løse salgets udfordringer. Vi har udviklet et banebrydende brætspil ”Spillet om morgendagens salg”, som over 1-3 timer lægger op til faglig refleksion på en sjov måde.


Lederguiden til mere salg

”Lederguiden til mere salg” er til dig, som vil i gang med at implementere salgets syv dyder i din virksomhed. Du får et 14 siders refleksionsværktøj med konkrete råd til, hvordan du kan arbejde med salgsudfordringerne, du møder i din dagligdag.

White paper om salgets 7 dyder

Danske B2B-virksomheder kan udnytte stort vækstpotentiale

Ny forskning viser, at danske virksomheder kan forløse deres fulde vækstpotentiale ved at arbejde mere strategisk med salg. Forskningen er gennemført af en forsker fra CBS og Customer Agency i samarbejde med DI Handel og Business Danmark. Forskningsprojektet “Morgendagens Salg” er banebrydende inden for et felt som salg, hvor der forskes 10 gange mindre sammenlignet med marketing.

 

7 salgsdyder kan påvirke vækst

Konkret identificerer forskningen 7 udfordringer ved salget, som det praktiseres i dag. Som svar på udfordringerne formuleres 7 salgsdyder, som direkte kan styrke din virksomheds vækst og toplinje, hvis de praktiseres. Det er dog få danske virksomheder, som i dag lever op til de 7 salgsdyder. Der er med andre ord et stort vækstpotentiale ved at arbejde mere strategisk med salg, sætte salgsfagligheden i højsædet og forny sælgerens og salgslederens roller.


PARTNERE

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend